Auto vždycky pro mě bylo velkou radostí, protože všude, kam chci, tak si všude zajedu. Popravdě se ale přiznám, že si opravdu musím na auto šetřit peníze, protože když ho rozbiju, tak abych měla na opravu, protože jsem na autě taková velká závisláčka. Samozřejmě nejsem jediná na světě, protože každá holka chce řídit. Já jsem si vždycky přála řídit a vždycky jsem si přála auto, ale opravdu to obnáší takové těžké věci. Hlavně to obnáší opravdu velký výdaj našich financí. Řekla jsem si, že si opravdu vždycky něco našetřím, protože když se mi auto rozbije, tak jedu ihned opravit a na to já potřebuji mít ihned peníze.

Auto

Jak už jsem sdělovala, jsem opravdu taková velká závisláčka a opravdu potřebuji jezdit vždycky ihned a co nejdřív. Chápu, že samozřejmě, když dám auto na opravu, tak mi půjčí v autobazaru auto, ale já jsem prostě ráda ve svém autě a chci je mít co nejdřív spravené, abych mohla v tom svém autě zase jezdit. Částky ale na opravu a na různý servis jsou opravdu velice drahé, proto rozhodně vždycky lidem radím, ať si opravdu odkládají peníze bokem, protože vždycky se vám budou potom hodit na to nejdůležitější, co máte. Pro každého je v životě důležité úplně něco jiného, pro někoho auto, pro někoho zvířata a pro někoho dům.

Dům a auto

Každý člověk má prostě rád úplně jiné věci, nikdo nemá rád vyloženě to stejné. Někdo třeba nemá rád ani mít auto, ale prostě ho má, protože pro něho je to prostě povinnost. Pokud se chcete někdy dopravit, auto je prostě první varianta, která je nejdůležitější mít před domem, abyste se dostali tam, kam potřebujete. Dále pak už je všechno jenom na vás, co se vám líbí, co máte rádi, opravdu záleží čistě jenom na vaší fantazii. Čím víc se toho ušetříte, tím lépe pro vás, protože ihned můžete opravit to, co v tu nejdůležitější chvíli potřebujete. Proto opravdu šetřete peníze.